De omgeving

 

The Dandelion ligt in een prachtige omgeving.
Op loopafstand bent u op de beroemde boulevard van Scheveningen. Hier kunt u heerlijk ontbijten, lunchen, dineren of gezellig borrelen. Ook het nachtleven is hier zeer bruisend. Zo heeft u gegarandeerd een fantastische avond in de Crazy Piano’s.
Deze bar is wellicht de meest bekende in de omgeving en weet er altijd een goed feestje van te maken. Heeft u zin in een leuke avond uit dan zou u ook een kijkje moeten nemen in het nieuwe Danielz. Gedurende de dag is het terras geopend om te borrelen.

Maar uiteraard bent u natuurlijk in Scheveningen voor het strand. Tijdens de zomerperiode kunt u bij ons diverse materialen huren om uw plekje in het zand zo aangenaam mogelijk te maken. In de maanden waar het wat kouder is,
kunt u een fantastisch lange strandwandeling maken en lekker uitwaaien.
De achtjarige Bob, labrador van Paul en Mariska, wandelt als u wilt graag een stukje met u mee!

In Scheveningen zijn er vier stranden die allemaal hun eigen bijzonderheden hebben. Scheveningen strand ligt het dichtst bij het hotel en hier kunt u zich ook vermaken met verschillende sporten. Zo is er een beachvolleybalveld en kunnen de kinderen trampoline springen.
Op het Scheveningens ‘zwarte pad’, worden vaak strandfeesten gegeven. Vraag in het hotel naar
de agenda hiervan. Dan is er nog het strand Noordzijder haven. Op dit brede strand vinden geregeld EK-wedstrijden plaats. Tot slot is er nog het naaktstrand. Al ruim 40 jaar kunt u hier ongestoord naakt zonnen.