Hotelkamers en indeling

 

Het hele hotel zal je Zweeds aandoen. Dit is aan de voorzijde van het hotel te zien, maar ook aan de binnenzijde. Een Zweeds interieur kenmerkt zich door veel wit en hout. Zo ligt er een prachtige houten vloer die vanzelfsprekend geluiddempend is gemaakt.

Onze meubels zijn wit en de warmte en knusheid worden gecreëerd door de kleurrijke accessoires. Uiteraard geeft onze schildercollectie ook een eigentijdse en bijzondere sfeer aan het hotel.

Wanneer je door de lange hal loopt, arriveer je bij de receptie. Hier bevindt zich ook de opslagkamer. Mocht u eerder willen inchecken dan kunt u hier uw koffers achterlaten. Naast de receptie is de gezamenlijke woonkamer. Een ander uniek aspect aan ons hotel.
U kunt hier rustig een boekje lezen, een glas wijn drinken, een spelletje spelen of kletsen met de andere gasten die in The Dandelion verblijven.  We vinden het belangrijk dat iedereen hier zich op zijn gemak voelt en dat anderen geen hinder van u ondervinden. Wij vragen dan ook om na 23.00 uur het volume te dempen.

In het hotel bevinden zich tien verschillende kamers. Er zijn zes tweepersoonskamers en vier kamers waar naast het tweepersoonsbed ook een eenpersoonsbed staat. Op aanvraag is er ook een wiegje in de kamer te plaatsen. Alle kamers hebben eenzelfde inrichting.

In de badkamers is een bubbelbad te vinden. Daarnaast mag u gebruikmaken van de Rituals producten die in de badkamer staan. Wij vragen u met klem om deze producten niet mee naar huis te nemen. In alle kamers vindt u schone handdoeken en badjassen op maat.