Theater

 

Ons kleine hotel heeft al jaren een goede verstandhouding met het theater. Wij bieden speciale combinatiearrangementen aan waardoor u op een betaalbare manier kunt genieten van een mooie voorstelling. Een avondje theater afsluiten met een nachtje in The Dandelion geeft u een echt vakantiegevoel. Kunt u niet genoeg krijgen van musicals en wilt u zelf ook ervaren hoe het is om een musicalster te zijn? Kies dan voor een combinatiepakket inclusief de musicalworkshop!

 

  • Combinatiepakket 1:

1 overnachting + musical

 

  • Combinatiepakket 2:

2 overnachtingen + musical

 

  • Combinatiepakket 3:

1 overnachting + musical + workshop musical

 

  • Combinatiepakket 4:

2 overnachtingen + musical + workshop musical

 

  • Combinatiepakket 5

2 overnachtingen+ musical + weekendworkshop musical

 

De musicalworkshop wordt gegeven door Anna Kleven. Zij is in 2007 afgestudeerd aan de Musicalacademie te Tilburg. Ze heeft in meerdere grote musicals gespeeld zoals: Chicago, Joseph and the amazing technicolor dreamcoat, les Miserables en Marry Poppins. En Anna speelt op dit moment ook zelf in Billy Elliot.
In deze spetterende musical, gebaseerd op de gelijknamige film, moet Billy verplicht naar boksles. Hij komt er echter achter dat hij veel liever danst! In het mannelijke gezin is dit echter een no-go en Billy moet zijn klassieke balletlessen geheim gehouden.

 

Anna weet van iedereen een musicalster te maken en zorgt ervoor dat jij je perfect op je gemak zal voelen. Wil je meedoen aan de workshop dan word je van tevoren naar je muzikale voorkeur gevraagd. Musicals zijn namelijk erg verschillend. Wil jij liever iets spelen uit het jazzachtige Chicago of word jij vrolijker van een scene uit de welbekende musical ‘the lion king’? Iedere musicalworkshop wordt afgesloten met een kleine presentatie. Dit kan solo zijn of in een groep. Deze presentatie wordt gefilmd en zal je later als herinnering worden toegestuurd.

De locatie van de workshops is in het theater zelf. Voor nog meer plezier kunt u op onze entertainment pagina kijken.