Referenties

Na een kort verblijf in The Dandelion ben ik echt verliefd geworden op dit knusse hotel. Het is erg schoon en het personeel is zeer behulpzaam. Klein Zweden in Scheveningen! – Patricia de Zeeuw
Toen ik samen met mijn man verbleef in dit bescheiden hotel was het ontzettend slecht weer. Het was dan ook fijn om ons na een ruige strandwandeling op te kunnen warmen bij het haardvuur in de gemeenschappelijke woonkamer. Niet veel hotels hebben zo’n leuke plek waar je met een wijntje met andere mensen kunt kletsen. Geheel vrijblijvend, rustig een boekje lezen kan er namelijk ook.
Echt een aanrader! – Diny Witteveen

 

Na een drukke week even uitgewaaid in Scheveningen. The Dandelion is daar de perfecte locatie voor. Mijn volgende bezoek is al ingepland.
H. Stekelburg, CEO @


Samen met mijn dochters heb ik een weekend in Dandelion geslapen. Naast de knusse sfeer heeft het hotel ook een perfecte ligging. Dicht bij het theater (waar we de fantastische musical Billy Elliot hebben bewonderd) en je bent ook binnen korte tijd in het centrum van Den Haag. Een cultureel en shopweekend gegarandeerd!  Faciliteit om te ontbijten binnen het hotel, zou het nog perfecter maken.
Inge van Vliet

 

Via een hotelactie kon ik met korting een weekendje in the Dandelion verblijven. Doordat ik geen verwachtingen had, verraste het hotelletje mij enorm. Een toplocatie en ontzettend leuk ingericht. Je hebt het gevoel dat je echt in Zweden bent. Normaal ben ik namelijk allergisch voor hotelinterieurs. –
Yannick Nikijuluw

 

Tophotel. Alles is schoon en goed geregeld. Verkeerde boeking werd snel gefixt. Bedankt voor de snelle afhandeling.
 Rudy Someren, Aannemersbedrijf doedens